Güncel Yerel

CHP’Lİ BEKTAŞ “BELEDİYE KAR SINAVINI GEÇEMEDİ”

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat BEKTAŞ, Giresun’daki yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşın yaşadığı mağduriyete dikkat çekti.

CHP’Lİ BEKTAŞ “BELEDİYE KAR SINAVINI GEÇEMEDİ”

Başkan Bektaş, İl Özel İdare ve Belediyenin yetersiz kaldığını belirterek; “Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı, Giresun genelinde de yöneticilerin basiretsizliği nedeniyle vatandaşı zor durumda bıraktı.
Günler öncesinden meteoroloji yetkililerinin uyarmış olmasına rağmen, kar yağışı vatandaş için tam bir çileye dönüştü.
Özel idare köy yolları noktasında sınıfta kalırken, vatandaş hastasını hastaneye ulaştıramadı. Köylerde yaşayan vatandaşlarımız bu sıkıntılarla boğuşurken, şehir merkezinde de durum farklı değildi. Vatandaş belediyeden umudunu kesmiş olacak ki; yağmur yağışı ile karların erimesini bekliyor. Belediyenin görev alanında bulunan sahil iç yolunun kar temizliğinin yapılmamış olması nedeniyle birçok dolmuşçu vatandaşımız, aracını trafiğe çıkaramadı. Bu da vatandaşın büyük mağduriyetine sebep oldu.
Görünen o ki; belediye yetkilileri de umudunu yağacak yağmura bağladı. Çünkü halihazırda Giresun belediyesinin herhangi bir kar mücadelesi içinde olmadığını görüyoruz.
Bundan sonra ki süreçte, buzlanma ile birlikte aklımıza bile getirmek istemediğimiz durumların yaşanmamasını temenni ediyor, biz de yağmur yağması için dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Ayşenur Aydın

YORUMLAR (1)

  1. Aykit diyorki:

    Hı hı evet sizin zamanınızda kar yağışı bittikten beş gün sonra acıldı belediye önü

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL