Siyaset

CHP GİRESUN İL YÖNETİMİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

CHP Giresun İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla birlikte 13 Milletvekili aday adayları tanıtıldı.

CHP GİRESUN İL YÖNETİMİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Giresun CHP Milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımızın tanıtım toplantısına hoş geldiniz diyerek toplantıya başlayan CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu; “Bugün 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü olduğu için salonun dolu olması nedeniyle bu toplantımızı İl binasında yapıyoruz. Artık binalar bize yetmiyor. Sizlere söz veriyorum. Önce 14. Mayıs’ta partimizi iktidara taşıyacağız, sonrasında Mart 2024 tekrar Giresun Belediyesini teslim alacağız ve bu sahipsiz şehrimize Kültür Sarayını biz yapacağız.

Değerli arkadaşlar; Birbirinden değerli 13 aday adayı arkadaşımızla birlikte 14 Mayıs’a kadar gece gündüz kol kola omuz omuza çalışacağız ve partimizi iktidara taşıyacağız. Türkiye’yi asla layık olmadığımız bu karanlık tablodan kurtarıp, yepyeni insanların barış, özgürlük ve demokrasi içinde yaşayacağı ülke olarak sizlerle birlikte yeniden inşa edeceğiz. Cumhuriyete ses, demokrasiye nefes olacağız. Mücadelemiz hak, hukuk ve adalet mücadelesidir. Yalana, talana, haksızlığa, zulme, soyguna dur diyeceğiz, haramilerin saltanatını yıkacağız. Bekle bizi Türkiye, Bekle bizi Giresun zafer şarkılarıyla caddelerinden geçişimiz çok yakın. Birlikte mücadele edeceğiz. Bu tarihi hikayeyi birlikte yazacağız. Birlikte başaracağız. Zafer bizimdir, bizim olacak. Hepinizi kucaklıyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

13 Milletvekili Aday Adayları; Ayça Ayhan Kozluca, Ayhan Akay, Basri Gürsoy, Dursun Karahasan, Elvan Işık Gezmiş, Fikri Bilge, Gökmen Memiş, Gökhan Şenyürek, Hakan Adanır, Kerim Aksu, Necati Tığlı, Reşat Nuri Özdemir ve Sevgi Utlu Güngör.

Ayça Ayhan Kozluca; “Tek adam rejimi umutlarımızı, inşaca yaşama hakkımızı elimizden aldığı gibi yapmış olduğu ittifaklarla da kadını yok sayan, laikliği kabul etmeyen anlayışlarla ülkemizi ortaçağ karanlığına mahkum etmek istiyor. Bu eşitsizliğin son bulmasını sağlayacağız. Biz kazanacağız. Demokrasi kazanacak. Mücadelemiz omuz omuza devam edecektir.”

Ayhan Akay; “Artık bir değişikliği başlatmanın zamanının geldiğini düşünerek bu yola girdim. Siz değerli arkadaşlarım ve halkımızın desteğiyle başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.”

Basri Gürsoy; “Öncelikle tek adam sistemine bir son vermenin zamanı geldi. 2 yıllığına bile olsa Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçtirmek ve aynı sistemleriyle birlikte Cumhuriyet’in yıkılan taşlarını tekrar yerine koymalıyız.”

Dursun Karahasan; “Biz iktidarın değişmesi için elimizden geleni yapacağız.”

Elvan Işık Gezmiş; “Cumhuriyet Halk Partisi 14 Mayıs seçimlerinde iktidara gümbür gümbür geliyor. Şehrimiz 21 yıldır iktidar partisine yüzde 50’nin üzerinde oy verdiği, güvendiği halde maalesef hiçbir karşılığını alamadı. Kimse endişeye kapılmasın, umudunu kaybetmesin. Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldırmaya geliyoruz. Gelin hep birlikte Giresun’u ayağa kaldıralım.”

Fikri Bilge; “13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde millet ittifakı olarak çıktığımız bu yolda Cumhuriyeti hep birlikte inşa edeceğiz. Sayın Başkanıma buradan söz veriyorum: umudu yeşerteceğiz, baharı hep birlikte yaşayacağız.”

Gökhan Şenyürek; “AKP iktidarına son vereceğiz. İnşallah bu rejime son vereceğiz. İnşallah, Kılıçdaroğlu 15 Mayıs sabahı Çankaya Köşkü’ne çıkarak bu ucube tek adam rejimine son verip, saltanat devrini bitirecektir.”

Gökmen Memiş; “Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz, bu vesileyle aday adayı oldum.”

Hakan Adanır; “Hayatımı şehrime adayarak yaşadım. Birçok alanda mücadele verdim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kutsal bayrağı altında yol almak istiyorum.”

Kerim Aksu; “Ülkemizin iki seçeneği var; ya saltanata geri döneceğiz ya da Cumhuriyet devrimlerini devam ettireceğiz. Hepimizin geleceğe sorumluluğu var. Yolumuz açık olsun.”

Necati Tığlı; “Vakit geldi. Yoksulluğun, yolsuzluğun, işsizliğin ve enflasyonun bitme vaktinin geldiğini hepiniz görüyorsunuz. İktidarın unuttuğu bir Giresun var. İktidara geldiğimizde temel görevimiz Giresun’u devlette ve iktidarda hissettirmek olacaktır. Birleşe birleşe kazanacağız. Kemal Kılıçdaroğlu ile kazanacağız.”

Reşat Nuri Özdemir; “14 Mayıs’a kadar çalışmaya devam. Devrimci ruhla ve anlayışla başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Allah utandırmasın. Yüzümüzün akıyla çıkalım.”

Sevgi Utlu Güngör; “Bütün arkadaşlarımın ortak açıklamasına katılıyorum. Diyoruz ki işte Atatürk, işte altı ok, işte Kemal Kılıçdaroğlu. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her şeyin üstesinden geleceğiz. Seçilecek adaylardan en iki tane kadın aday görmek istiyoruz. Giresun’dan en az 3 aday çıkartmalıyız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL