Köşe Yazısı

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..!

İYİ Haftalar… Bugün, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan ve savaş tarihine altın harflerle yazılan ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107. YIL DÖNÜMÜNÜ kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal..

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..!

İYİ Haftalar…

Bugün, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan ve savaş tarihine altın harflerle yazılan ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107. YIL DÖNÜMÜNÜ kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderlik ettiği Çanakkale Zaferi’nde, milletimiz Gelibolu Yarımadası’nda dünyada eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesinin destanını yazmıştır. Çanak-kale geçilmemek üzere bu emsalsiz kahramanlık destanıyla mühürlenmiştir.  Çanakkale destanını yazan ecdadın torunları olarak, istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Bugün en önemli görevimiz, ecdadımızın kardeşlikle ve omuz omuza yücelttiği Çanakkale ruhunu yaşatmak, devraldığımız bu şanlı mirası sonsuza dek sahip çıkılması için gelecek nesillere en doğru şekliyle aktarmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..!

Covid-19 salgını hala bizimle. Hafife alıyoruz ama COVID-19 hala öldürüyor! Hâlâ vakalar ve ölümler yaşanıyor. Hâlâ aşı olmayan, aşı olmamakta da direnen insanlar var. Bu hafife alacağımız bir hastalık değil. Bilim gibi bir gerçeği ellerinin tersiyle bir yana itmelerini geçtim, vefat eden ve artan vaka sayılarını gördükçe de mi bir şeylere inanmıyorlar? Açık alanda maske zorunluluğunun kalktı diye lütfen bizlere rehavete kapılmayalım. Kendimizi ve çevremizi düşünerek herkesi AŞI OLMAYA davet ediyorum. Hatırlatma dozlarımızı yaptırmayı da ihmal etmeyelim. Lütfen, MASKE- MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına uyalım. AŞIMIZI OLALIM!

Giresunspor bu hafta zor bir deplasmanda mücadele edecek. Antalyaspor ile mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki bu hafta da Giresunspor deplasmandan üç puanla dönecek. Güzel bir çıkış yakaladık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor.

Bulancakspor, Eynesil deplasmanına gidiyor. Kalplerimiz Giresun derbisinde atacak. İyi oynayanın kazandığı, dostluğun ön planda olduğu ve fair-play çerçevesi içinde bir karşılaşma olmasını diliyorum. Bulancakspor’da 5’te 5 yaptı. Bu hafta da galibiyet için sahaya çıkacak.

Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3991’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL