Güncel

“CAN DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

‘Her Can Bize Emanet’ anlayışı ile sokak hayvanları için öteden beri birçok çalışma gerçekleştiren ve sevimli dostları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Giresun Belediyesi hayata geçirdiği birçok hayvan dostu uygulama ile de öncü ve örnek oldu.

“CAN DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Sokak hayvanlarına beslenme, tedavi ve sağlıklı barınak teminine kadar her alanda sahip çıkan Giresun Belediyesi sevimli dostlara besleme çalışmaları kapsamında mama dağıtımında bulundu.
Gönüllü hayvan severlerin de katılımı ile çalışmalarını sadece besleme ile sınırlı tutmayan Veteriner İşleri Müdürlüğü sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik olarak tedavi ve kısırlaştırma işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirirken, kedi evleri ve kulübe desteğini de sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sokak hayvanlarının yaşam koşulları ve tedavi desteğine büyük önem verdiklerini belirterek: “Görevde olduğumuz sürece her zaman can dostlarımızın ve hayvan severlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Can dostlar için çalışan, onların sağlığı, beslenmesi ve güvenliği için mücadele eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL