Köşe Yazısı

CAHİLLİK CİNAYETİ..!

İYİ Haftalar… Türkiye’nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün aldığımız bir haber hepimizin yine yüreklerini yaktı. 2 ay önce öldürülen Sıla kızımızın acısı hala yüreğimizde iken..

CAHİLLİK CİNAYETİ..!

İYİ Haftalar…

Türkiye’nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün aldığımız bir haber hepimizin yine yüreklerini yaktı. 2 ay önce öldürülen Sıla kızımızın acısı hala yüreğimizde iken dün Giresun’da yeni bir kadın cinayetinin yaşandığını duymak bizleri hepten kahretti. 26 yaşındaki İrem kızımız, erkek arkadaşı tarafından hayattan koparıldı. “ Güçsüzdü öldürdüm”, “Savunmasızdı Öldürdüm”, “Kadındı öldürdüm” gibi bahanelerin arkasına sığınan katillere caydırıcı cezalar verilmeli. Aksi takdirde her kadın ölüm ile burun buruna yaşamak durumuna kalacak. Umarım bu yaşanan kadın cinayetleri tez zamanda son bulur. Gençliğinin baharında hayattan koparılan güzel kızımız İrem Kostakoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Kültür ve eğitim en büyük etken, Annemiz ve kız kardeşimiz, teyzemiz, halamız daha niceleri KADIN. Peki, bunlara nasıl zarar veriliyor anlamak mümkün değil. BU SON OLUR İNŞALLAH.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları “Hızlı Tren Hattı Projesi”ni yeni bir kararla Trabzon’a müjdeledi. Daha önce belirtilen Erzincan-Gümüşhane, Tirebolu-Trabzon konvansiyonel demir yolu projesinin verimsiz olduğu ileri sürülerek, Erzincan- Bayburt- Trabzon hattını kapsayan Hızlı Tren Projesi olarak uygulanacağına karar verildiği açıklandı. Bu karar Giresun ve Giresun halkı için bir haksızlıktır! Ulaştırma Bakanlığı’nın 2053 hedefli, toplamda 52 ili kapsayacak demiryolu projesinde Giresun’un adının geçmemesi büyük hayal kırıklığı. İlimiz adeta dışlanmış ve haksızlığa mahkûm edilmiş vaziyette! Giresun için büyük katkılar sağlayacağını düşündüğüm demiryolu projesinde ilimizin yer almasını tüm vatandaşlar ve şahsım adına temenni ediyorum.

Giresunspor, bu hafta Beşiktaş’ı ağırlıyor.  Umarım 3 puanı alan taraf biz oluruz. Bulancakspor, Eynesil Belediyespor’un play-off maçlarını bekliyor.18 ve 20 Nisan’da kardeş takımımız Eynesil Belediyespor 3.lig için mücadele edecek. 3.lige çıkması durumunda da Bulancakspor play-out oynayacak. Bu şehrin takımı küme düşmemeli. Bu köklü kulübümüz yalnız bırakılmamalı. Pazarsuyu Spor Kulübü ilk sınavını Alucra deplasmanında verecek. 17 Nisan Pazar günü saat 14:00’da Alucraspor ile mücadele edeceğiz. Yeni kurulan bir kulübüz lakin hedefimiz Giresun 2. Amatör ligini lider bitirmek. Giresunspor’umuza, Bulancakspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4020’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL