eğitim

BULANCAK’TA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILIŞI YAPILDI

       Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK’ın destekleriyle 2019 yılında sergilenmesi gereken ve pandemi nedeniyle yapılamayan, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı 14. 12. 2021 Salı günü gerçekleştirildi.

BULANCAK’TA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILIŞI YAPILDI

Bilim Fuarında ; 7 tanesi araştırma 4 tanesi inceleme 4 tanesi tasarım türünden olmak üzere toplamda 15 proje sergilendi. Projeler 12 öğretmen danışmanlığında 26 öğrencinin çalışmalarıyla oluşturuldu. Projelerin yanında alan tanıtım panoları da sergilendi.

Bilim Fuarına; Bulancak Kaymakamı Ali İkram TUNA, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT,  Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM, Şube Müdürleri İsmail SARIGÜL, Muhammet TANRIVERDİ ve  Okul Müdürü Hülya KILINÇARSLAN , Proje Yürütücüsü Şakir YEŞİLKAYA , okul müdürleri , öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT ; ” İlçemizde yapılan her projede bizlere önderlik yapan ve destek veren Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA’ ya şükranlarımı arz eder, projede katkısı olan okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilerimize ve velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL