Bulancak Güncel Yerel

Bulancak’ta Küp Taş ve Sokak Düzenleme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Yeni Bulancak’ın yeni yüzü olarak Bulancak Mahallesinden sonra İhsaniye mahallesinde de yaygınlaştırılması için hız verilen Doğal görünümlü Küp Taş döşeme işi, yapımı tamamlanan Şemsettin Caddesinin devamı olarak Belediye Çarşısı önündeki alanda yapılan düzenleme ile devam ediyor.

Bulancak’ta Küp Taş ve Sokak Düzenleme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Sokaklarımız Adeta Gülümsüyor

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Söz verdiğimiz gibi ilçemizi dönüştürmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Alt yapısı tamamlanan tüm cadde, sokak ve yollarımızı, kaldırımları ile beraber yeniliyoruz. Biten kısımlarda özellikle Bulancak mahallesinde ki dönüşüm gerçekten çok büyük ve keyif veriyor. Sokaklarımız artık adeta gülümseyen yüzleriyle insanlarımızı karşılıyor. Bunu halkımız söylüyor ve büyük bir memnuniyetle de bize iletiyor. Bizde yaptığımız işten mutlu oluyoruz ve daha fazlasını yapmak için imkanlarımızı zorluyoruz. Şimdi de kısım kısım İhsaniye mahallemizde sürdürdüğümüz çalışmaları hızlandırdık. Ara sokaklar dahil tüm İhsaniye de de bu dönüşümü tamamlayacağız. Sadece yenilemeyle de bırakmıyoruz. Cadde ve sokağın durumuna göre uygun aydınlatma ve yeşil çalışmalarıyla da destekliyoruz. Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Küp Taş Döşeme işi yanında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bulancak’ın çeşitli mahallelerinde yeni Kilit Parke döşeme ve onarım işleri ile yol düzenleme çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Eski Cezaevi mevkii, Karadere deresi yanındaki yollarımızı da kaldırımlarıyla birlikte kilit parke ile yeniden düzenleyerek temiz bir görünüme kavuşturuyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL