Bulancak

Bulancak’ta Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

Bulancak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılı münasebeti ile Gençlik Haftası kutlamaları, gençlik yürüyüşü ile başladı.

Bulancak’ta Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

Bulancak İncüvez Mevkii’nden Cumhuriyet Meydanı’na yapılan gençlik yürüyüşüne Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel ile sporcular, antrenörler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bulancak Belediyesi mehteran takımı eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün ardından Bulancak Gazi Ortaokulu bahçesinde saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Çiçek gençlik adına konuşma yaptı.
Gençlik adına yapılan konuşmanın ardından Bulancak Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Karate ve Tekvando gösterisi yapıldı.

Karate ve Tekvando gösterisinin ardından Bulancak İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müzik Atölyesi çalışmalarını sergiledi.
Gerçekleştirilen etkinlikler sonrası ilçede 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Bulancak Gazi Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programına Bulancak Belediye Başkan Vekili Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Gençlik ve Spor Müdürlüğü Başkanı Murat Yüksel, Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, sporcular, antrenörler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

HABER- FOTOĞRAF: MERVE KACAR

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL