Spor

Bulancak’ta Derbi Heyecanı

Giresun 1.Amatör Ligi C grubunda bu hafta gözler Bulancak derbine çevrildi.

Bulancak’ta Derbi Heyecanı

Ligin 5. Haftasında 2 Ocak Pazar günü Bulancak ek saha da Bulancak Bahçelievlerspor ile Samugüneyspor karşılaşacak. Karşılaşma saat 12:00’de başlayacaktır.Bulancak Bahçelievlerspor ligde çıktığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet alarak 3 puanla 6 sırada yer alırken Samugüney Spor oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik alarak 4 puanla 4.sırada yer alıyor.

 

Dostluğun ön planda olmasını dileyen Bahçelievler Spor Teknik Direktörü Volkan Cindemir derbi öncesinde gazetemize önemli açıklamalarda bulunarak; ” Yarın Avcı otelde kampa gireceğiz. Derbinin öneminin farkındayız. Bizim açımızdan çıkış maçımız olacak. Benim için de anlamlı bir maç olacak. Bulancak derbisinde ilk maçıma çıkacağım. Çıkış maçımız olacağını düşünüyorum. Oyuncularıma güveniyorum. İyi bir hazırlık aşaması geçirdik. Sahadan galibiyet ile ayrılmayı planlıyoruz. Her şeyden önce dostluk kazansın. Tüm Bulancaklı sporseverlerinde yeni yılını kutlarım.” ifadelerini kullandı.

Samugüney Spor’un Teknik Patronu Yalçın Aydın Hakem kararlarının maçın sonucuna etki etmeyeceği bir maç olmasını diliyorum diyerek; “Bizim için her maç önemli. Bu maçta önemli bir maç bizim için. Her zaman sahaya çıkarken 3 puan için çıkıyoruz. iyi bir takımız. Bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet aldık. Şimdi önümüz de ki maçlara bakacağız. Amacımız sahadan galibiyet ile ayrılıp 3 puanı hanemize yazdırmak. Hakem kararlarının maçın sonucuna etki etmeyeceği bir maç diliyorum.Tek eksiğimiz Erdal Karahasan. Geçen hafta kırmızı kart görmüştü. Onun dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Benimde cezam bitti. Kulübe de yerim de olacağım. Takımıma, oyuncularıma güveniyorum. Dostluk çerçevesi için de bir maç olmasını temenni ediyorum. Samugüneyspor taraftarlarının ve Bulancak halkının yeni yılını kutlarım.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL