Köşe Yazısı

BULANCAK’TA BAYRAM…

İYİ Haftalar…
Bulancak Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde Bulancak Otogar Düğün Salonunda Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen “Halkla Bayramlaşma Töreni” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

BULANCAK’TA BAYRAM…

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama ve ziyaretlere; Giresun Milletvekili Av. KADİR AYDIN, Bulancak Kaymakamı ÜNAL KOÇ, Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, Bulancak Emniyet Müdürü BÜNYAMİN AKKAYA, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı ERSİN ERKUT, kamu kurum ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve Beraberliğin ön planda olduğu bir bayramlaşma programı düzenlendiği için Sayın Kaymakamımız ÜNAL KOÇ’a, Milletvekilimiz KADİR AYDIN’a, Belediye Başkanımız RECEP YAKAR’a, Emniyet Müdürümüz BÜNYAMİN AKKAYA’ya ve Jandarma Komutanımız ERSİN ERKUT’a ayrıca teşekkür ederim.

Bulancak’ın değerlerinden OLGUN AYDIN ile çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Değerlerimiz içinde OLGUN AYDIN’ın olmasından dolayı gurur duyduk. Futbol üzerine gerçekleştirdiğimiz bu röportajımızda da kendisi bizlere fikir ve düşüncelerinden bahsetti. Başkanlığını yaptığı FC Shkupi takımı şampiyo-luğunu ilan ederken OLGUN AYDIN da adını Futbol Tarihine de yazdırmış oldu. Yabancı bir kulüp ile Şampiyonlar Ligine katılacak ilk Türk Kulüp Başkanı olarak. Bulancaklı olarak bu önemli başarıdan ayrıca gururlandık. Kendisine bundan sonraki hayatında huzur, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Ülkemizde ve Dünyada Covid-19 salgınına bağlı vaka sayıları düşüş göstermekte. Ama salgın tamamıyla bitmiş değil. Bizler yine elimizden geldiğince kendi tedbirlerimizi uygulayalım. Gerekli yerlerde maskelerimizi takalım.

Giresunspor ligde kalmayı garantiledi. Bizlere de büyük bir sevinç yaşattı. Bu hafta deplasmanda Altay ile mücadele edeceğiz. Bu hafta da sahadan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum.

Bulancakspor play-out mücadelesinde Tireboluspor’u yenerek Bölgesel Amatör Lig’de kaldı. Gelecek sezon da Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Umarım bu sezon daha iyi bir performans ortaya koyarız ve hedeflediğimiz üst lige çıkarız.

Pazarsuyu Spor Kulübü evinde oynadığı karşılaşmada sahadan 6-2’lik skorla galip ayrıldı. Alınan bu galibiyetle puanını 6’ya çıkardı. Bu hafta Tirebolu ekiplerinden Üç Kalespor’a konuk olacağız. Bu deplasmandan da galip gelerek 3’te 3 yapacağımızı düşünüyorum.

Giresunspor’umuza, Bulancakspor’umuza ve Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim…

 

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4041’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL