Köşe Yazısı

BULANCAKSPOR YALNIZ BIRAKILDI.!

İYİ Haftalar… Bir Asıra yakın kuruluşu olan İlçenin ilk takımı çok güzel hatıraları ve anıları olan BULANCAKSPOR neden bu hale geldi? Bir hevesle İstanbul’da yaşayan Bulancaklı Sezgin Karataş özverisi, isteği..

BULANCAKSPOR YALNIZ BIRAKILDI.!

İYİ Haftalar…

Bir Asıra yakın kuruluşu olan İlçenin ilk takımı çok güzel hatıraları ve anıları olan BULANCAKSPOR neden bu hale geldi? Bir hevesle İstanbul’da yaşayan Bulancaklı Sezgin Karataş özverisi, isteği yetmedi. Çünkü YALNIZ bırakıldı. Şimdi yeni fırsatlar aranıyor. Bulancakspor’a tecrübeli, ciddi ve en az yüzde altmış Belediye desteği sağlanmadan başarı sağlanmaz. Bulancaklı sanki spordan kopmuş ve ilgisiz kalmış durumda. Bulancak gençlerinin ve sporseverlerin ilgisini görmezse Bir Asırlık takım silinip biter. Unutmamak lazım ATATÜRK Bulancakspor’a başarı dileklerini ileten bir yazı göndermişti. Bütün Bulancaklıların desteklemesi gerekli.

Türk Polis Teşkilatının 177’nci yılı Türkiye genelinde kutlandı. Güvenliğimizi sağlayan, bizlere huzur ortamı sağlayan TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN Bu anlamlı gününü kutlarım, görevini layıkıyla yapan Polislerimize Sağlıklı Mutlu Günler dilerim.

8 Nisan Cuma Günü Giresun Belediyesi iftarlı Basın toplantısı düzenledi. Bende katıldım. Belediye Başkanı AYTEKİN ŞENLİKOĞLU, Bir buçuk saatlik tanıtım yaptı. Dikkatimi çeken devamlı Projeler diyerek anlattı. Yani açıkçası “YAPILAN BİR ŞEY YOK”. Son olarak şehir için dolmuşların havuz sistemini projeyi veren kişi anlattı. İlginç olanı bu anlatımı gazeteciler soru yağmuruna tuttu. Yani pek inandırıcı olmadığı göründü. Hayırlısı..

Ülkemizde Covid-19’dan son 24 saatte 32 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak; “Fahrettin Koca’yı tanımadığımız günlere dönüyoruz. Bugünkü vaka sayısı: 5.609” diyerek bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımız hatırlatma dozlarını ihmal etmeyip, kurallara riayet ettikçe olumlu sonuçlar alır olduk. Umuyorum ki böyle giderse yazı güzel karşılayacağız.

Giresunspor ligde kalmak adına çok önemli bir galibiyet aldı. Malatya deplasmanında aldığımız 3 puan ile rakiplerimizle aramızdaki puan farkını 10’a çıkardık. Pazar günü evimizde Beşiktaş’ı ağırlayacağız. Taraftarlarımızın desteği ile puan veya puanlar çıkarabiliriz.

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4017’nci günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL