Spor

Bulancakspor, Başkan Yakar’ın Başkanlığında Yeni Yönetim Oluşturdu

Bir ay önce divandan görevi alan ismin liglere çok az bir süre kalmasına rağmen henüz çalışma olarak ortaya bir şey koymaması üzerine Başkan Yakar olaya el koyarak yönetim oluşturdu.

Bulancakspor, Başkan Yakar’ın Başkanlığında Yeni Yönetim Oluşturdu

Başkanlığını Recep Yakar’ın oluşturduğu yönetim kurulu göreve başladı. Cenap Taner ile yoluna devam edecek olan Bulancakspor teknik heyet ile birlikte AS Başkan Gürdal Bodur ve Genel Kaptan Hakan Alparslan transfer çalışmalarına başladı. Ligin başlamasına çok kısa bir süre kaldığı için transfer çalışmalarının bütçe nispetinde en kısa sürede bitirilmesi bekleniyor.
Yakar “Bulancakpsor’u hiçbir zaman sahipsiz bırakmadık yine bırakmayız”
Konu hakkında bir açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı ve Bulancakspor Kulüp Başkanı Recep Yakar, “Göreve geldiğimizden bu yana gerek tesis, gerek malzeme, gerek maddi anlamda her zaman Bulancakspor’un yanında olduk. Aynı şekilde ilçemizde faaliyet gösteren amatör takımlarımıza da katkı yapıyoruz. Yönetimi almak isteyen bir arkadaşımız oldu ama ligin başlamasına çok az bir süre kalmasına rağmen bir hareket göremeyince olaya müdahil olduk ve takımın yükünü üstümüze aldık. Transfer komitesi teknik heyetle transferlerini yapacak ve en kısa sürede saha çıkacaklar. Sıkıntılı bir süreç olacak ama biz son iki üç yılda takımı yöneten ve güzel işler çıkaran arkadaşlarımıza güveniyoruz. Alt yapıya gençlerimize önem veren bir süreç yaşanmasını önemsiyoruz. Bulancak Giresun çocuğu öncelikli bir sistem kurarak geleceğim sporcularını yetiştirmeliyiz. Ayrıca gençlerimizi de spor teşvik etmeliyiz. Bir belediye başkanı olarak çok yoğun olmamıza rağmen gençlerimiz için değerimiz olan Bulancakspor’a sahip çıkmak zorundayız. Hayırlısı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL