Bulancak

Bulancaklı Öğrenciler Türkiye 1.’si oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ve Deniz Feneri Derneği işbirliği ile düzenlenen “Okullarımız İyilikte Yarışıyor” Uygulamalı İyilik Projesi’nde, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Türkiye 1.’si oldu.

Bulancaklı Öğrenciler Türkiye 1.’si oldu

Koordinatör öğretmenler ve öğrenciler ödüllerini Giresun Kültür ve Fuar Merkezinde düzenlenen törenle aldı.
Törene Vali Yardımcısı Muhammet ÇİFTÇİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin AYBAR, Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel BULUT, Piraziz İlçe Millî Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Bahtiyar HÜSEM ve Selçuk TÜRKMEN, Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet TANRIVERDİ, okul müdürleri, daire amirleri, Afrika Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit KUNT, Deniz Feneri Derneği İyilik Okulu Sorumlusu Ahmet KARADEMİR, Deniz Feneri Derneği Anakara Temsilcisi Ömer Sadık KENDİR, veliler, öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Bölgemizde ilk defa uygulanan “Sizin Hayaliniz, Bizim Hedefimiz” adlı proje kap-samında Bulancak’ın köylerinden Bayındır ilkokulu öğrencilerinin dilek ağacına astıkları hayallerine dokunmaya çalışan iyilik ekibi tarafından birçoğunun ilk defa Bulancak dışına çıktığı okuldaki tüm öğrencilere Ordu gezisi düzenlendi. Ordu’da teleferikle Boztepe’ye çıkma, AVM ve çocuk parkı gezisi yapıldı. Tüm öğrencilere ayakkabı ve kıyafet alınmasının ardından yemek ikramı yapılıp, çeşitli hediyelerle öğrenciler tekrar köyüne bırakıldı. Yine dünya yetimler gününde, Arakanda bir yetimhanedeki 66 yetime iftar ikram edildi. Bulancak Aydındere Ortaokuluna akıl ve zekâ oyunları sınıfı yapıldı. İyilik Ekibi tarafından İlçedeki tüm ilkokullardaki 35 yetime bayram öncesi ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.
İyilik Projesinde 1.olan Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri hazırlayan Proje Koordinatörü Pervin DEMİR, Müdür Yardımcısı Orhan ERDEMİR ve öğrenciler Hakan KARA, Mustafa Eren DENİZ, Furkan HÜSEM ve Emre HENDEKCİ ödüllerini törenle aldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL