Güncel Yerel

Bulancak Ülkü Ocaklarından “Çanakkale Zaferi” Semineri

Bulancak Ülkü Ocakları Başkanlığında, “Çanakkale Zaferi” konulu seminer düzenlendi.

Bulancak Ülkü Ocaklarından “Çanakkale Zaferi” Semineri

Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir etkinlik ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

“Cumartesi günü akşamı Bulancak Ülkü Ocaklarında 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Konulu Seminer düzenledik. Seminer ve Sohbet havasında geçen etkinliğimiz, 4 bölümden oluşmuştur.

Birinci Bölümde; Sn. Nejat DEMİR’ Hocamızın güzel sesi ile şehitlerimizin geçmişlerimizin ve Ülkü Ocaklarına Emeği geçenlerin ruhlarına Kur-an Tilaveti gerçekleştirdik.

İkinci Bölümde; Çanakkale Şehitlerimiz ve Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU anısına șiir sunumu yaptık. Okumuş oldukları șiirlerle Bizleri coşkulandıran Belinay PEKDEMİR, Kaan GÖKTEKİN ve Zeynep Naz PEKDEMİR’e teşekkür ederiz.

Üçüncü Bölümde; Prof. Dr. Sezai BALCI’nın sunmuş olduğu 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Konulu seminerimiz düzenlendi.

Dördüncü Bölümde ise; Prof. Dr Sezai BALCI hocamız ile Soru cevap niteliğinde karşılıklı sohbet ile program devam edip sona ermiştir.” dedi.

Başkan Pekdemir; “18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Konulu Seminere katılıp konu ile ilgili bizi bilgilendirip aydınlatan GRÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezai BALCI hocamıza teşekkür edip, plaket takdiminde bulunduk. Şehitlerimizin, Ocak teşkilatına emeği geçenlerin ve geçmişlerimizin ruhları için yapmış olduğu Kur-an tilavetinden dolayı Sn. Nejat DEMİR Hocamıza teşekkür ederiz. Şehitlerimiz ve Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU anısına okumuş oldukları șiirlerle bizleri coșkulandırıp duygulandıran Belinay PEKDEMİR, Kaan GÖKTEKİN ve Zeynep Naz PEKDEMİR’ e teşekkür ederiz. Programa konuk olarak katılan Bulancak MHP Yönetim Kurulu Üyelerinden Sn. Fatih ALPARSLAN, Sn. Mehmet ARTAN’ a Önceki dönem MHP Bulancak İlçe Başkanı Sn. Olgun GEDİK, İhsaniye Spor Kulübü Başkanımız Sn. Esirettin ZEHİR’ e ve tüm katılımcı Misafirlerimize programa emeği geçen basta teşkilat Başkan yardımcım Hüseyin GÜNER’ e ve Ocak teşkilatına teşekkür eder saygılar sunar teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL