Güncel

Bulancak Ülkü Ocaklarından 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bulancak Ülkü Ocakları olarak öğretmenlere karanfil verdi.

Bulancak Ülkü Ocaklarından 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bulancak Ülkü Ocakları olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere her yıl olduğu gibi bu yıl’da Bulancak İlçelerde ki Lise ve Ortaokulları ziyaret ederek Kıymetli öğretmenlere ve idarecilere karanfil dağıtıp Öğretmenler Günü’nü kutladıklarını belirtti.

Başkan Pekdemir, Baş Öğretmen M. Kemal Atatürk’ ün dediği gibi “Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.” sözüne istinaden bizde diyoruz ki Vatan Millet sevdalısı ‘Öğretmenlerimiz Eğitimcilerimiz Baş Tacımızdır’. Onların kıymetini bilmeliyiz en iyi yatırım Eğitim ve Öğretime yani İnsana yapılan yatırımdır.

Mesleğine sevdalı Vatansever Eğitimcilerimize Öğretmenlere saygımız sonsuzdur. Bu vesile ile Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere geleceğimizi emanet ettiğimiz, Ülkemizin her karışında fedakarca çalışan tüm Eğitimcilerimizin, Öğretmenlerimizin ve Öğretmen adaylarımızın, Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL