Bulancak

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü Orman Haftasını Coşkuyla Kutladı

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası kapsamında Bulancak ve Piraziz’de çeşitli etkinlikler yaptı.

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü Orman Haftasını Coşkuyla Kutladı

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21 Mart akşamı Bulancak Sarayburnu Camiinde Orman yangınlarında ve koruma faaliyetlerinde Şehit olan çalışanlar için Mevlidi Şerif ve Kuranı Kerim tilaveti programı yapıldı. Program sonrasında camii avlusunda binlerce fidan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.
23 Mart günü Bulancak Cumhuriyet ve Sabiha Raşit Özdemir İlkokullarında, 24 Mart günü Piraziz Bozat ve Gökçeali İlkokullarında Orman Sevgisi ve Çevre Bilinci konulu Hacivat-Karagöz Orta oyunu gösterimi yapılarak öğrencilere eğlenceli bir ortam içerisinde Orman Sevgisi, Ormanın ve Çevre temizliğinin önemi anlatıldı.
Bulancak’ta Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Eylül Kız Meslek Lisesi Anaokulunda ve 75. YY Ana Okulunda öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek birlikte fidan dikili ve dikilen fidanlar geleceğe nefes olmaları için öğrencilere emanet edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL