Bulancak Kültür-Sanat

BULANCAK MÜZİĞE DOYDU

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz.” Projesi kapsamında düzenlenen Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Konseri 24 Ocak 2023 tarihinde Bulancak İmam Hatip Ortaokul salonunda saat 19.30′ da gerçekleştirildi.

BULANCAK MÜZİĞE DOYDU

Konsere Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve halk yoğun katılım sağladı. Şef Hakan HENDEN’İN yönettiği konserde Hicaz, Rast ve Uşşak makamlarında olmak üzere üç bölümden oluşan bir birinden kıymetli eserler seslendirildi. Sola eserlerini kursiyerlerden uşşak makamından Dilber İSBİR “Gurbet O kadar Acı ki” eserini, rast makamından İbrahim ARSLAN ” Gül Ağacı Değilem” eserini ve uşşak makamında Enver UZUN “Her mevsim Gelir Geçersin” eserlerini seslendirdiler. Konserin son bölümünde ise koro şefi Hakan HENDEN “Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var” adlı eseri seslendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT konserin ardından Şef Hakan HENDEN’e çiçek takdim ederek yaptığı konuşmada “Uzun süredir Bulancak’ta yapılmayan konser etkinliği için öğretmen ve kursiyerlere teşekkür etti. Bu tarz etkinliklerin devam etmesini diledi.”

 

Haber Merkezi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL