Bulancak Güncel Yerel

Bulancak Kaymakamlığı’nda Plaket Töreni

Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ, geçtiğimiz hafta Bulancak Güzelyurt köyünde kaybolan ve evinin yakınındaki ormanlık alanda sağ bulunan 3 yaşındaki minik Yasin ve ailesini makamında ağırladı.

Bulancak Kaymakamlığı’nda Plaket Töreni

Kaymakam KOÇ, Yasin bebeği arama çalışmalarına katılan ve göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı gönüllü Emrah Dik’e plaket takdim etti.

Minik Yasin’e ve diğer üç kardeşine de oyuncak hediye eden Kaymakam KOÇ; “Hepimize geçmiş olsun. Yasin’in sağ salim bulunmasına çok sevindik. Çocuklara göz kulak olmalı ve dikkat etmeliyiz.” dedi.

Kaymakam KOÇ, yine geçtiğimiz günlerde ilçemizde denize giren ve rip akıntısına kapılan dört vatandaşımızı kurtararak yetkililere haber veren Mahir HENDEN ve Hakan ÇAKIR’a da teşekkür plaketi takdim etti.

Kendi hayatlarını da riske atan ve böylesine cesaret isteyen bir davranışla dört vatandaşımızın hayatını kurtaran Mahir Bey ve Hakan Bey’e teşekkür ediyorum diyen Kaymakam KOÇ; “Gerçekten herkesin yapabileceği bir iş değil. İnşallah bir daha böylesi bir olayla karşı karşıya kalmayız.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen törene Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi ve basın mensupları da katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (1)

  1. Mahir HENDEN diyorki:

    Sayın Kaymakamımız Ünal Koç beye sagduyulu davranışından dolayı tüm Bulancak halkı adına sonsuz teşekkürler.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL