Bulancak eğitim

Bulancak İlçe Millî Eğitim’den Giresun 2. OSB ve Bulancak TSO’ya Bilgilendirme/Mesleki Eğitimde İş Birliği Ziyareti

Mesleki Eğitim Kanunu ve sanayici iş adamları ile yaptıkları devletin istihdama destek programı ile ilgili bilgilendirmek üzere Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Bayram KÖKSAL, Müdür Yardımcıları Mehmet Alaşalvar ve Salih Tepekıran ile birlikte Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’ı ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu’nu ziyaret etti.

Bulancak İlçe Millî Eğitim’den Giresun 2. OSB ve Bulancak TSO’ya Bilgilendirme/Mesleki Eğitimde İş Birliği Ziyareti

Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklamalar yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut: “50’nin üzerinde personel çalıştıran işlet-meler, İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri ile protokol yaparak, 50’nin altında personel çalıştıran işletmeler mesleki eğitim merkezlerine bireysel müracaat ederek teşviklerden yararlanabiliyor ve çalışanlar ustalık belgesi alabiliyor. Ustalık tamamlama programına dâhil olan işletmelere devletimizin 6 ay boyunca asgari ücretin yarısı oranında (yaklaşık 2500 TL) destek veriyor. Böylece hem işveren teşvikten yararlanıyor hem de çalışanlar ustalık belgesi ile belgelendiriliyor. Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ali Fatoğlu beylere  misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu da ziyaret ve bilgilendirmelerinden dolayı Müdür Şenel Bulut ve beraberindeki heyete teşekkür ederek devletimizin verdiği desteği sanayici/ işletmecilere anlatacaklarını ifade ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL