Güncel

Bulancak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ALİ YILDIZ Oldu

Mahkeme süreci devam eden Bulancak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi seçimlerinin 20 Ocak’ta gerçekleşen mahkemesinde sandıkta kazanan Ali Yıldız’ın oyları mahkemede tescillendi.

Bulancak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ALİ YILDIZ Oldu

25 Temmuz 2021 Pazar günü gerçekleşen Bulancak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi seçimlerinde oyların iptal edilmesi ile mahkeme yoluna giden beyaz liste sahibi Ali Yıldız’ın mahkemede görülen dava ile seçimi kazandığı tescillendi.

Seçimin divan heyeti tarafından mahkemeye sirayet etmesi ile mahkemeye başvuran Ali Yıldız, mahkemenin tamamlanması sonrasında ekibi ile birlikte seçimin kazanan ismi oldu.

Ticaret Mahkemesi sıfatıyla Bulancak Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen son dava 20 Ocak Perşembe günü gerçekleşti. Seçimlerde 389 oy olan Ali Yıldız ve ekibinin beyaz listesi, gerekçesiz olarak iptal edilen 19 oyunun geçerli sayılması ile sandıkta kazandığını mahkemede tescil etmiş oldu. Bu zamana kadar görülen davaların sona ermesi ile son davada mahkeme tarafından oyların geçerli sayıldığı açıklanırken, seçimi kazanan beyaz liste sahibi Ali Yıldız, gerekçeli kararın açıklanmasını beklediklerini ifade ederek yaptığı açıklamada, “6 aydır süren hukuk mücadelemiz nihayet son bulmuştur. 25 Temmuz’da gerçekleşen ve 20 Ocak’ta tamamlanan bu seçimin tek galibi Bulancak esnafıdır. Bu zamana kadar şahsıma ve ekibime destek veren, oyları ile bizlere güç katan kıymetli esnaflarımıza, dostlarımıza ve akrabalarımıza teşekkürlerimi sunarım. Artık seçim geride kalmıştır, bundan sonra esnaf kefalet kooperatif ailesi olarak bize oy veren vermeyen tüm esnaf kardeşlerimize nasıl ve ne şekilde katkı sağlayabileceksek elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

Bulancak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanlığına seçilen Ali Yıldız’ın listesinde; ‘Mürsel Aktay, Engin Güner, Bahtiyar Yıldırım, Cihangir Bodur, Erol Taş ve Selami Sarıgül’ yer alıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL