Bulancak Siyaset

Bulancak CHP’de Değişim Rüzgarı Yaşanıyor

Geçtiğimiz gün Bulancak CHP’de mahalle delege seçimleri yapıldı. Yapılan delege seçimlerinde beyaz ve mavi liste olarak iki listenin yarıştığı seçimlerde, değişimden yana olan ‘mavi’ liste 6 mahallenin 5’ini kazanarak “değişim şart” dediler.

Bulancak CHP’de Değişim Rüzgarı Yaşanıyor

MAVİ liste çalışma grubu üyeleri, seçim sonucunda yaptıkları açıklamalarda; “Bulancak ilçesi mahalle delege seçimlerinden, bizim açımızdan bilinen ama başkalarınca görmemezliğe gelinen, iki yıllık çalışmanın ve mücadelenin sonucunda başarı ile çıktık. Biz yola çıktıklarımıza arkamızı dönmeyiz, yolda yoldaşlarımızı bırakmayız, yolumuza kurulan tuzaklardan birlik olarak çıkmayı biliriz, asla ün ve şöhret için insanları yok saymayız, birbirimizle asla yarışa girmeyiz.

Devrimciyiz ve bizler Mustafa Kemal Atatürk’ ün bizlere gösterdiği yolda ülkemizi tam bağımsız, eşitlikçi, adaletli, mutluluk dolu uygar bir ülke yapmak için, öncelikle yaşadığımız coğrafyada, bu uğurda emek vererek, ter dökmemiz gerektiğinin bilinci ile politik mücadelenin içinde yer aldığımızı dost ve düşmana bir kez daha ilan ediyoruz.

Biz Cumhuriyet Halk parti üyelerimiz ve delegelerimizle birlikte alacağımız kararlarla yine değişimin rengi MAVİ liste ile ilçe yönetimine talip olacağız.

Umarız ki parti içinde yükselen değişim isteklerine, şu an mevcut yönetimlerinde sessiz ve kayıtsız kalmayarak, istekler doğrultusunda, birlikte bir değişime katkı vermeleridir.

Çağrımız delege seçimlerinden çıkan sonuçlar doğrultusunda, değişim isteğine sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde şenlik coşkusunda ilçe kongremizi yapabilmeliyiz. Parti içinde yapılan seçimlerde yenmek yenilmek gibi bir tavır olamaz. Aramızda bir oylama yaptık ve üyelerin isteklerini listeler halinde ortaya çıkardık. Bundan sonra yapılması gereken şey o talepler doğrultusunda dargınlığa kırgınlığa yer vermeden birlik ve beraberlik içinde partimizi gelecek olan zorlu mücadeleye hazırlamak olmalıdır ve bu yönde tavır alan her bir üyemiz bizim için değerlidir, değerli olacaktır. SÖZ YETKİ KARAR İKTİDAR HALKA!” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL