Bulancak

BULANCAK ADATEPE YAYLA TURİZM MERKEZİ PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

8 Ocak 2020 tarihli 31002 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Bulancak Adatepe Yayla  Turizm Merkezi proje çalışmaları başladı

BULANCAK ADATEPE YAYLA TURİZM MERKEZİ PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bulancak Adatepe Yayla  Turizm Merkezi hayata geçtiği takdirde bölgemizin kaderini değiştirecek nitelikte bir eko-turizm merkezi olacak.

Bulancak Adatepe Turizm Merkezi Karadeniz’in ekonomik anlamda lokomotifi olacak potansiyele sahip olması bakımından çok büyük önem arz etmektedir. Ayrıca Ordu-Giresun Havalimanına sadece 45 dakika uzaklıkta olması ile Adatepe büyük bir avantaja sahiptir.

“Hem yatırımcı hem de turistlerin ilgisini çekmenin, özellikle yöre halkının ekonomisine katkı sağlamanın en önemli adımlarından birisi de “Adatepe Turizm Merkezi Altyapı Planının Hazırlanmasının”  olduğunu söyleyen Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan Adatepe Turizm Merkezi Altyapı Planının Hazırlanması projesinin  Bulancak Kaymakamı Sayın Ali İkram TUNA’nın imzasıyla DOKAP’a sunulduğunu bildirdi.

Proje kabul edildiği takdirde, Turizm Merkezi ilan edilen Adatepe’nin hali hazır harita planı, turizm amaçlı planı, jeolojik ve jeoteknik etüt planları hazırlanacak. Böylece Adatepe’nin alt yapı çalışmalarına başlanabilecek ve bölgemizde eko-turizmin gelişmesi için önemli bir adım atılmış olacak.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT: İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için görevinin son gününde bile ilçemiz için çalışan Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA’ya şükranlarımı arz ederim. Sayın Kaymakamımızın talimatıyla çalışmalarımızı başlattık. Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cem Mutlu TÜRKSEVEN ile birlikte ilçemize güzel bir eser kazandırılmasında katkımızın olacağını  düşünüyor, Cem beye teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte ilçemiz için güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL