Güncel

BUFAP’tan Yılın İlk Toplantısı

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu), yılın ilk toplantısını düzenli aralıklarla bir araya geldiği gönüllü yönetimi ile gerçekleştirdi.

BUFAP’tan Yılın İlk Toplantısı

Gönüllü Yönetimi ile 9. kez toplanan BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) Giresun ve tüm şehirler için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) tarafından yapılan açıklamada; “BUFAP Gönüllü Yönetimimiz ile 9. yönetim toplantımızı gerçekleştirdik. Engellerin olmadığı daha yaşanılabilir bir çevre, vatandaşlarımızın huzuru ve sokaktaki can dostlarımızın güvenliği için neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunduk.

Bizler BUFAP olarak kurulduğumuz günden bu yana hem Giresun’umuz hem de tüm illerimiz için elimizi taşın altına koymaya hazırız.” İfadelerine yer verildi.

Gerçekleştirilen toplantıya BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş, Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, Kamu İletişiminden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Salih Gayık, İl ve İlçenin Dilekçesinden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Duygu Kacar, Tasarımdan Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Ünal Gündoğdu ve Gönüllü Genel Basın Koordinatörü Merve Kacar katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL