Bulancak

BUFAP’TAN KAYMAKAM TUNA’YA VEDA

Tayini İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine çıkan Bulancak Kaymakamı Ali İkram TUNA, BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) gönüllüleri ile bir araya geldi.

BUFAP’TAN KAYMAKAM TUNA’YA VEDA

Gerçekleştirilen buluşmada BUFAP gönülleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam TUNA;
“Sizler BUFAP gönüllüleri, değerli ilçemiz Bulancak ve ilimiz için güzel işler yapmayı hedefleyen ve başaran bir platformsunuz. Özellikle belirtmek isterim ki sizlerin talepleri ve destekleri doğrultusunda ilçemize kazandırılan rampalı üst geçit, Bulancak’ımız için, vatandaşlarımız için çok mühim. Sizlere teşekkürlerimi sunarım.
3 yıla yakın bir süreç içerisinde Bulancak halkımıza ve sizlere yardımcı olmaya, hizmet etmeye çalıştım. Sizler çok daha iyilerine layıksınız. Samimi olduğumu ve elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. 3 yıla yakın süreçte birçok kapımız oldu. Sizlerden, güzel ilçemizden ayrılmak hiç kolay değil.
Son olarak sevgili BUFAP gönüllü arkadaşlarım, bedenen yanyana olamasakta gönüllerimiz her daim yanyana. Hepinize sevgilerimi iletiyor ve başarılar diliyorum.”dedi


Konuşmasının ardından Kaymakam Ali İkram TUNA, BUFAP tarafından kendisine sunulan pastayı keserek teşekkürlerini iletti. Ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilerek, vedalaşıldı.
Gerçekleşen buluşma sonrası açıklamalarda bulunan BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru NİZAM; ” BUFAP olarak 3 yıldır ilimiz ve ilçelerimiz için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizlere bu süreçte her zaman destek olan bir Kaymakamımız var. Kaymakamımızı bir vatandaş ilişkisi değilde abi kardeş ilişkisi gibi gördük. Ne zaman kendisi ile iletişime geçsek asla bizden desteğini esirgemedi. Her zaman yanımızda oldu. Kendi şahsım ve tüm BUFAP gönüllüleri adına Sayın Kaymakamımız, abimiz Ali İkram TUNA’ya teşekkürlerimi sunar, yeni görev yerinde başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen buluşmaya Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk TÜRKMEN, BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN, Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ, Kamu İletişimden Sorumlu Gönüllü Yönetici Salih GAYIK, Tasarımdan Sorumlu Gönüllü Yönetici Ünal GÜNDOĞDU, Gönüllü Genel Basın Koordinatörü Merve KACAR, Giresun Gönüllü Başkanı Ahmet ÖZYILMAZ, Gönüllüler Nebiye SARI, Murat KUL, Hacer AKTAŞ, Minire ÖZDEMİR, Gizem AĞDERE, Derya AVCI, Ahmet GÜNDOĞDU ve Eyüp HENDEN katıldı.

Haber: Merve Kacar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL