Yerel

BUFAP’tan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

BUFAP, Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Selçuk Türkmen ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Emre US’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BUFAP’tan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

İlk olarak Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Selçuk Türkmen’i ziyaret eden BUFAP Gönüllü Yöneticileri, başkan Türkmen’ e hayırlı olsun diyerek çalışmalarında başarılar dilediler. Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili BUFAP tarafından yapılan açıklamada; “Daha önce Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi yük müdürlüğü yapan Sayın Selçuk TÜRKMEN’e bu sürece kadar olan hizmetleri için teşekkür eder, kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.” İfadeleri kullanıldı.
Ziyarette BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN ve BUFAP Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ yer aldı.

Ardından Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Emre Us’u ziyaret eden BUFAP üyeleri, Başsavcı Emre Us’a hoş geldiniz diyerek, hayırlı olsun dediler. Gerçekleştirilen ziyarette BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN, BUFAP Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ ve BUFAP Gönüllüsü Bulancak Adliyesi memuru Rahman ÇULFAZ yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL