Bulancak Yerel

BUFAP’tan Broşür Etkinliği

Geçtiğimiz günlerde 3.yılını tamamlayan BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) gönüllüleri daha çok vatandaşa ulaşmak için Bulancak’ta platformun bilgilerinin yer aldığı broşürleri dağıttı.

BUFAP’tan Broşür Etkinliği

BUFAP Kurucu Gönüllüsü ve Gönüllü Giresun Koordinatörü Taha Tarı Türkiye’nin birçok şehrinde ve Giresun genelinde her ilçede, her mahallede, her kasabada BUFAP gönüllüsü olmasını istediklerini belirterek, “BUFAP gönüllülerimizin varlığı ve desteği bize güç veriyor.” dedi.
Tarı; “3 yıllık süreçte BUFAP olarak vatandaşlara her konuda destek olmayı amaç edindik. Platformumuzda 700’den fazla gönüllümüz mevcut. Gönüllü sistemini güçlendirerek kapasitemizi artırıp hazırlıklarımızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. İnşallah bu sayıyı artıracağız. 81 ilimizde gönüllümüz olmasını istiyoruz. Her ilçede, her mahallede, her kasabada mutlak gönüllümüz olsun istiyoruz. BUFAP gönüllülerimizin varlığı ve desteği bize güç veriyor. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
BUFAP hakkında açıklamalarını sürdüren Tarı; “Bizler daha yaşanılabilir bir çevre için taşın altına elini koyan gönüllüleriz. Geçen 3 yıllık süreçte çalışmalarımızı engellilerimizin, vatandaşlarımızın sorunlarına ve isteklerine çözümler bulmak için gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.
Broşür dağıtırken bizleri güler yüzle karşılayan vatandaşlarımıza ve etkinliğimizde emeği olan herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.
BUFAP tarafından gerçekleştirilen etkinliğe BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş, Koordinatörler Taha Tarı, Gamze Demirel, Nazile Özyılmaz, Sevgican Güner, Giresun Gönüllü Başkanı Ahmet Özyılmaz, Giresun Merkez Gönüllü Başkanı Ahmet İşcan, Samsun Atakum Gönüllü Başkanımız Yasin Reha Kısacık ve Gönüllüler Gülfem Dağ Yaman, Merve Öksüz, Hacer Aktaş, Gürhan Eriş, Nur Hilal Koç, Fatma Çatal katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL