Yerel

BUFAP’TAN 2023’ÜN İLK TOPLANTISI

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), 27 Ocak Cuma günü Gönüllü Yönetiminin 11.Yönetim Toplantısını gerçekleştirdi. Gönüllü Yönetimi ile 11. kez toplanan BUFAP, Giresun ve tüm şehirler için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

BUFAP’TAN 2023’ÜN İLK TOPLANTISI

BUFAP tarafından yapılan açıklamada; “BUFAP Gönüllü Yönetimimiz ile 11. yönetim toplantımızı gerçekleştirdik. Engellerin olmadığı, daha yaşanılabilir bir çevre, vatandaşlarımızın huzuru ve sokaktaki can dostlarımızın güvenliği için neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz inşallah Allah’ın izniyle. Bizler BUFAP olarak kurulduğumuz günden bu yana hem Giresun’umuz hem de tüm illerimiz için elimizi taşın altına koymaya hazırız.” denildi.
Ayrıca gerçekleştirilen toplantıda, saha çalışmalarının sıklaştırılmasına, daha sık yerel basın haberleri yapılması gerektiğine ve gerçekleşmeyen talepler için tekrardan talepte bulunulmasına karar verildiği bilgisi verildi.
Toplantıya BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN, Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ, Eğitim ve Dilekçelerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Pınar ÖZKAN, Kamu İletişimin-den Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Salih GAYIK, Tasarımdan Sorumlu Gönüllü Yönetici Ünal GÜNDOĞDU, Çevre ve Lojistikten Sorumlu Gönüllü Yönetici Ömer SEVİNÇ, Etkinlik ve Ziyaretlerin Ulaşımından Sorumlu Gönüllü Yönetici Taha TARI ve Gönüllü Yönetici Hilal BARITCI katıldı.

(Haber Merkezi)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL