Güncel

BUFAP: “TEŞEKKÜRLER BULANCAK BELEDİYESİ”

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), Bulancak’ta yapılan hizmetler için ve taleplerinin gerçekleştirilmesi üzerine Bulancak Belediyesi’ne teşekkür etti.

BUFAP: “TEŞEKKÜRLER BULANCAK BELEDİYESİ”

Konu ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınlayan BUFAP Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ;
“Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata dönük ve barışık bir biçimde yaşamlarını sürdürmeleri her şeyden mühim bir konudur. Bulancak Belediyesi’ne bu konu hakkında ve yine tüm vatandaşlarımız için yıllardır taleplerimizi iletiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın çevreye uyum sağlayabilmeleri ve kolaylıkla tek başlarına da olsa hayatlarını idame ettirebilmelerini sağlamak için o donanımı sunan ve tüm vatandaşlarımız için taleplerimize belediyemizin olumlu dönüş yapması oldukça sevindirici ve olumludur.
Bulancak Mahallesi’nde yapılan yenileme çalışmaları oldukça önemlidir. Ayrıca engelli rampaları sadece engelli vatandaşlarımız için değil bebek arabası kullanan anne ve babalarımız içinde kolaylık sağladığı için oldukça önemlidir. Kaldırım olmayan caddelere sokaklara kaldırımlar yapıldı, engelli rampası olmayan caddelerin sokakların çoğuna standarda uygun engelli rampaları yapıldı.
Bulancak Mahallesi’nde yapılan yenileme çalışmaları için, Bulancak’ta engelli ve tüm vatandaşlarımız adına yapılan hizmetler için, taleplerimiz için bizi her zaman dinleyen, Fen İşleri Müdürü Sayın Hamza Tanrıverdi’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Emrullah Guguk’a, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Bahtiyar Hüsem’e, Fen İşleri Müdürlüğüne, belediyemizin tüm müdürlüklerine, tüm Bulancak Belediyesi personeline, Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’a teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL