Genel Güncel Yaşam

BUFAP Gönüllü Yönetimi: “Hız Kesmeyeceğiz”

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), gönüllü yönetim kurulu üyeleriyle engellerin olmadığı bir çevre yaratmak hususunda hayata geçirdikleri  projeleri değerlendirmek ve yeni projeler planlamak için 8. Gönüllü Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

BUFAP Gönüllü Yönetimi: “Hız Kesmeyeceğiz”

Gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan BUFAP Halkla ilişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam; “Çok güzel istişarelerde bulunduk ve kararlar aldık. Başlattığımız etkinliğimizi tüm aşamaları ile inceleyip sonuca bağladık. Eksiklerimiz neler, kimlere ve nelere desteklerde bulunup yeni farkındalıklar oluşturabiliriz bunları masaya koyup üzerinde fikirler ürettik. Yapacağımız yeni işler için kararlar aldık ve ilerleyen günlerde hızımızı kesmeden BUFAP olarak sahalarda ve ihtiyaç sahibi olan insanların yanında olacağız.” dedi.

Toplantıya BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş, Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, Kamu İletişiminden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Salih Gayık, İl ve İlçenin Dilekçesinden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Duygu Kacar ve Tasarımdan Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Ünal Gündoğdu katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL