Yerel

BUFAP Giresun Ekibi Hızlı Başladı

BUFAP Giresun ekibi, engellerin hiç olmadığı, daha temiz, daha yeşil, daha huzurlu bir Giresun ve tüm şehirler için hazır olduklarını belirterek art arda 2 toplantı gerçekleştirdi.

BUFAP Giresun Ekibi Hızlı Başladı

Gerçekleştirilen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) Gönüllü Giresun İl Başkanı Ahmet ÖZYILMAZ; ” Öncelikle engelli vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza destek amacıyla çıktığımız bu yolda 3.yılımızı devirmiş olmanın sevinci içerisindeyiz. 700’den fazla gönüllümüzün yer aldığı platformumuzda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

Bizler BUFAP ailesi olarak, vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını her zaman ön planda tutmayı amaçlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarımızda da vatandaşlarımızın taleplerine ve sorunlarına yönelik ziyaret planlamaları yaptık.

Ayrıca BUFAP Giresun Ekibimizin Doğa-çevre, Sokak Hayvanları, Aile ve Sosyal Yardımlaşma gibi alt birimlerini oluşturduk. Bu sayede birçok konuda vatandaşlarımıza ve toplumumuza destek olmayı amaç ediniyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizin ortak bir yapıda gerçekleşmesi gerektiğini, işbirliği ve birlikte çalışmanın önemine de değindiğimiz toplantılarımıza katılım sağlayan Gönüllü Giresun Başkan Yardımcımız Derya YILMAZ, Gönüllü Giresun Merkez Başkanımız Ahmet İŞCAN, Gönüllü Giresun Koordinatörlerimiz Erhan ÖZDEMİR, Nazile ÖZYILMAZ, Gönüllülerimiz Tayibe GÜL, Yunus CEYLAN, Abdullah ERTAN ve İlknur ÖRNEK arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler BUFAP ailesi olarak talepleriniz ve sorunlarınız için her zaman desteğe hazırız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL