Bulancak Yerel

BUFAP FAALİYETLERİNİ ARTTIRDI

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) gönüllüleri, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

BUFAP FAALİYETLERİNİ ARTTIRDI

İlk olarak Kovanlık Jandarma Karakolunu ziyaret eden BUFAP Gönüllüleri , başarılı çalışmalarından dolayı jandarma personellerine teşekkür ederek, vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması için yapılan asayiş uygulamalarının etkili bir şekilde devam etmesini isteyerek, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

BUFAP Gönüllüleri, sonrasında Jandarma Teşkilatı’nın 183. Yılı dolayısıyla Bulancak Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ettiler. Ziyaret dolayısıyla açıklamalarda bulunan BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkanı Ebru NİZAM;
“Jandarma Teşkilatımız, 183 yıldır güven ve huzurun tesisi için gece gündüz demeden büyük bir aşk ve sadakatle vatan nöbetini sürdürmektedir. Jandarma Teşkilatımız, tecrübeli kadrosu, disiplinli görev anlayışı, yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi ile üstlendikleri her görevi hakkıyla yerine getirerek gösterdiği kahramanlıklarla halkımızın daima güven ve sevgisine mazhar olmuştur. Aziz milletimizin sonsuz güvenine mazhar olan Jandarmamızın 183. kuruluş yıldönümünü kutluyor, ilçemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı Bulancak İlçe Jandarma Karakol Komutanımız Binbaşı Ersin ERKUT’un şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyoruz. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Jandarma personelimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.” dedi.
Son olarak da Giresun Belediyesi Zabıta Müdürü Muslihiddin AYDIN ile bir araya gelen BUFAP Gönüllüleri, BUFAP hakkında bilgiler vererek, yaptıkları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

BUFAP Gönüllüleri, ilgi ve alakalarından dolayı kendilerini ağırlayan Kovanlık Jandarma Karakol Komutanlığına, Bulancak İlçe Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Ersin ERKUT’a, Teğmen Samet MÜLAYİM’e, Astsb. Bşçvş. Taylan ARSLANCA’ya ve Giresun Belediyesi Zabıta Müdürü Muslihiddin AYDIN’a teşekkür ettiler.
BUFAP Gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen görüşme ve ziyaretlere, BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN, Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru NİZAM, Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ, Genel İşleyişten ve Platform Sözcülüğünden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Cengiz TARI, Gönüllü Yöneticisi Taha TARI ve Gönüllü Koordinatörü Sevgican GÜNER katıldı.

 

Merve KACAR

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL