Yerel

BUFAP, Bakan Kurum’a Taleplerini İletti

BUFAP Gönüllü Yöneticileri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat KURUM’un Bulancak Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen bir programına katılarak taleplerini iletti.

BUFAP, Bakan Kurum’a Taleplerini İletti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM Bulancak Millet Bahçesi’nde yaptığı incelemelerin ardından gençler ile buluştu ve sorularını aldı. Gerçekleştirilen buluşmada yer alan BUFAP Gönüllü Yöneticileri, engelli hizmet aracı ve bir çok konuda Bakan KURUM’a talepte bulunduklarını belirterek açıklamada bulundular.
Konu ile ilgili BUFAP tarafından yapılan açıklamada; “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM’un katılımıyla gerçekleşen programda taleplerimizi ilettik. Engelli hizmet aracı konusunda Bulancak’a hibe çalışması olabilir mi sorusuna karşılık Sayın Murat KURUM Bulancak Belediyesi Başkanı Sayın Recep YAKAR’a ‘Sayın başkan arkadaşlara bir araç alıp hizmetlerine tahsis eder misin?’ ifadelerini kullandı, bunun üzerine salonda yüksek alkış oldu. Salondan ayrılmadan önce Bakan KURUM ve Sayın Recep YAKAR ile yaptığımız görüşmede ise Sarayburnu Camii önündeki sahil tarafındaki bulunan üst geçide engelli rampası yapılması ve Bulancak Millet Bahçesinde yer alan seyir teraslarında engelli rampası yapılması taleplerini de ilettik, Bakan KURUM Sayın Recep YAKAR’dan bilgi alarak yapılacağını söyledi. Verilen sözler yerine getirilecek mi? Bulancak Belediyesi engelli vatandaşlarımız için engelli hizmet aracı tahsis edecek mi? Üst geçide ve seyir terasına rampalar yapılacak mı? Bu taleplerimiz ne zaman gerçekleşecek? Sayın Murat KURUM’a ve Sayın Recep YAKAR’a ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL