Köşe Yazısı

BU ÜLKE YOLGEÇEN HANI MI?

İYİ Haftalar… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Suriye’den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Onları katillerin eline kucağına atmayacağız” diyerek bizleri bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı…

BU ÜLKE YOLGEÇEN  HANI MI?

İYİ Haftalar…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Suriye’den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Onları katillerin eline kucağına atmayacağız” diyerek bizleri bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Bu ülke yolgeçen hanı mı? Ne demek kapımız herkese açık! Daha birkaç hafta öncesine kadar 1 milyon Suriyeliyi ülkesine dön-düreceğiz diyorlardı. Şimdi ne değişti, gerçekten neye inanacağımızı şaşırdık ve bıktık! Kendi halkını zor durumda bırakıp sığınmacılara kucak açmak ne kadar adil bir durum tartışılır. Tabii ki savaşa karşıyız. Ancak, savaştan kaçıp ülkemize sığınan kadın, çocuk ve yaşlılara kapımız açık ama gelin görün ki Suriyeli tüm genç erkekler de ülkemizde.. Türkiye’nin en büyük problemleri zaten mülteci krizi ve ekonomik kriz. Mülteciler ülkemizin emekçisinden, vatandaşından daha kıymetli hale geldi. Bu durum ülkemizi adeta sorunlara teşvik ediyor ve daha da fazla sığınmacı akınına sebep oluyor.

8 Mayıs Pazar günü ANNELER GÜNÜ idi. Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum.

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı mevcut başkanı ALİ KARA, 6.kez güven tazeleyerek başkan seçildi. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Giresunspor bu hafta Altay deplasmanından bir puanla döndü. Ligimizin bitmesine 2 hafta kaldı. Bu hafta evimizde Başakşehir’i konuk edeceğiz. Son haftada da Hatay’a konuk olacağız. Bu iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Geçen hafta ligde kalmayı garantiledik. O yüzden rahat oynayacağımız karşılaşmalarda sahadan galibiyetle ayrılıp 3 puan alalım.
Pazarsuyu Spor Kulübü, Giresun 2. Amatör ligi 4 haftasında Üç Kale Spor ile mücadele etti. Bu hafta deplasmanda mağlubiyet aldık. Ligin ilk yarısının son maçında evimizde Teyyaredüzü Spor’u ağırlayacağız. Bu önemli karşılaşmada galibiyet alıp puanımızı 9’a çıkarmamız gerekiyor.
Giresunspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4045’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL