Siyaset Yerel

“Bu Seviyesiz Sözler İçeren Pankartı Hazırlayanları ve Asanları Şiddetle Kınıyoruz”

CHP Giresun İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, Espiye Belediyesi tarafından “Bu kadar soysuza Süleyman Soylu yeter, Mustafa Karadere Espiye Belediye Başkanı” yazılı olarak asılan pankarta tepki gösterdi.

“Bu Seviyesiz Sözler İçeren Pankartı Hazırlayanları ve Asanları Şiddetle Kınıyoruz”

Asılan pankartın seviyesiz olduğunu, nezaket sınırlarını aştığını ve halka hakaret içerdiğini belirten Başkan Uzunalioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada;


“Espiye ilçemizde Belediyenin önündeki ana caddeye ” Bu kadar soysuza Süleyman Soylu yeter Mustafa Karadere Espiye Belediye Başkanı” yazılı seviyesiz, nezaket sınırlarını aşan ve halkımıza hakaret içeren bir pankart asılmıştır .
Siyasetteki seviyeyi alçaltan, nezaketsiz ve halkımızı tahrik eden bu seviyesiz sözler içeren pankartı hazırlayanları ve asanları şiddetle kınıyoruz. Halkımız tahrik edici bu oyunlara gelmeyecektir.
Bağrından çıkardığı 42. ve 47. gönüllü alayları ile Kurtuluş savaşında destan yazan kahramanların şehrinin çocuklarını kimse soysuzlukla itham edemez.
Giresunluların atası olan Çepni Türkleri, Karadeniz’i Türkleştiren Oğuz boylarından biridir. Espiye’miz de bir çepni yurdudur.
Soyluluk ve asillik , nezaketle halka hizmeti içerir. Hakaretle, seviyesiz üslupla ve nezaketsiz şekilde davrananlar soyluluktan en son bahsedecek kişiler olduğunu hatırlatarak siyasi rakiplerimizi nezakete davet ediyoruz.”
ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL