Spor

Bodur: “Bulancakspor Büyük Bir Kulüptür”

Başkan Yardımcısı Gürdal Bodur, bizim genç oyuncularımızın emeklerini çalıyorlar diyerek lig’de oynadıkları karşılaşmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bodur: “Bulancakspor Büyük Bir Kulüptür”

Bulancakspor Başkan Yardımcısı Gürdal Bodur maalesef hakemlerden muzdaripiz diyerek; “Bu hafta evimiz de oynadığımız maçta gole giden oyuncumuzun yere düşürülerek rakip oyuncuya sarı kart verilmesine anlam veremiyorum. Yan hakemin Kırmızı kart demesine rağmen hakemin kırmızı kart çıkarmaması oyunun kaderini değiştirdi. Kısacası bu hafta da geçen haftalarda da  olduğu gibi hakem faciası oldu. Maçta sürekli sakatlıklar,15-16 dakika rakip oyuncular yerden kalkmadı. Biz buraya gelen tüm takımlara saygı duyuyoruz ama emek hırsızlığı yapılıyor. Tüm gelen rakip takım oyuncuları aynı şeyi yaptı. Gelen hakemler de inisiyatiflerini hep karşı takım oyuncularına kullandı. İşin ilginç tarafı hakemin rakip takımdaki oyuncuların teker teker isimlerini biliyor olması.

Rakiplerimize de sesleniyorum gelin bizi yenin sorun yok ama devamlı 15-20 dakika oyun içinde yatıp oyunu soğutarak bizden puan almaya çalışmayın. Sahamıza geldiğiniz de çıkın oyununuzu oynayın.

Bulancakspor evinde Ulubey Belediyespor’la oynadığı maçta berabere kalarak sadece 1 puan alabildi.

Kendi sahasında oynadığı maçlarda yenilen Bulancakspor son maçında da 0-0 berabere kalarak 1 puanı almış bulundu. 1926 Bulancakspor 8. Hafta maçında deplasmanda Ünye 1957 ile karşı karşıya gelecek. Maç 19 Aralık Ünye ilçe stadında Pazar günü saat: 13.00’da başlayacaktır.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL