Spor

Bisiklet Turu Etkinliği Organize Edildi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sportif faaliyetleri ile Sağlık İçin Hareket Et günü ve Bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ile Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında Bisiklet Turu etkinliği düzenlendi.

Bisiklet Turu Etkinliği Organize Edildi

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi önünden başlayıp Atatürk Meydanı istikametine ( şehiriçi yolu güzergahı) devam eden Bisiklet Turuna çok sayıda spor sever katıldı.
Atatürk Meydanında gerçekleşen etkinlik ile ilgili konuşma yapan İl Müdürü Hasan Bulut; “Sporun Yaşı Yoktur. Buradan Bütün Giresunluları 7’ Den 70’ e Spor Yapmaya, Spor Tesislerimizi Kullanmaya, Daha İyi Bir Yaşam Kalitesine Sahip Olmak İsteyen Herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak; çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirerek kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmek, vatanını, milletini seven sporcular olarak ülkemiz sporuna kazandırmak, halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yeni bireylerin spora kazandırılması, ülkemizde topyekün spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz“ ifadelerini kullandı.
Bisiklet etkinliği Atatürk Meydanında halk oyunları gösterisi, boy-kilo ölçümü, BKI hesaplama, İkram ve balon uçurma etkinliği ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL