Genel Güncel

BİR PARKTAN ÖTESİ:REZALET!

Bir parka yakışmayacak her şeyi yakıştırdılar. Giresun’da Nizamiye Mahallesi Yola sığmaz Sokak üzerinde bulunan Giresun Belediyesi Kubilay Güngör’ün ismini taşıyan çocuk parkı çöp içinde kaldı.

BİR PARKTAN ÖTESİ:REZALET!

Bir parka yakışmayacak her şeyi yakıştırdılar. Giresun’da Nizamiye Mahallesi Yola sığmaz Sokak üzerinde bulunan Giresun Belediyesi Kubilay Güngör’ün ismini taşıyan çocuk parkı çöp içinde kaldı. Bununla da sınırlı kalmayan vurdumduymazlık diğer görüntüleri de beraberinde getirdi. Parkın duvarına yazılan ve çizilen müstehcen yazılar ile yaz boz duvarına dönen parkta bir ailenin oturması neredeyse imkansız hale geldi. Çocukların oyun aletlerini de karalayan kendini bilmezler bir parka yakışmayacak her şeyi yaptı.

MAHALLELİ DURUMA  İSYAN ETTİ

 Şehrin içinde insanlığa yakışmayacak bu durumu parka yakıştıranlara isyan eden duyarlı vatandaşlar Kubilay Güngör Parkı’na kamera sistemi istedi. Parkın hemen yanında çöp konteyneri olmasına rağmen çöpü yerlere atan çekirdek kabuklarını oturdukları banklara bırakanlara isyan eden mahalleli, bekçi ya da polislerin bu bölgede biraz daha yoğun olması gerektiğini söyledi. İnsanların güvenliği açısından da bekçi ya da polislerin özellikle bu bölgede olmasını isteyen mahalleli vatandaşlar, “Buralarda insanlar rahatlıkla içki içiyorsa şişelerini olur orta yere bırakıyorsa burası güvensiz demektir. Buranın güvenliği konusunda biz kimden yardım isteyelim?

BU DURUM EĞİTİM YUVASINA YAKIN YERDE

 Bu parktaki rezalet eğitim yuvasına çok yakın. Hemen yanımızda Mustafa Kemal Ortaokulu var. Burada kendini bilmezler içki içip alem yapabiliyorsa aklı şuuru gittikten sonra hemen yanımızdaki okuldaki öğrencilerimize neler yapmaz. Herkesin başına bir görevli dikmek bu mümkün olmayabilir. Bunu kastetmiyoruz ancak insanların ortak alanlarında bu kadar rahat bir tavır sergilemesi şehrin ortasında kabul edilir bir durum değil. Buraya yarın öbür gün oturmak için gelen bir vatandaşın can güvenliği yok demektir. Bunu kastetmeye çalışıyoruz” diyerek isyan ettiler.
Haber:Sedat KARAKAYA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL