Köşe Yazısı

BİR ÇİLE DE MÜLTECİLER.!

İYİ Haftalar… Türkiye’nin ekonomik krizin yanı sıra karşı karşıya kaldığı bir diğer sorunda MÜLTECİLER. Yüzlerce, binlerce kez “Ülkemizde Mülteci İstemiyoruz” diye dile getirsek de hep göz ardı edildi. Üstüne üstlük..

BİR ÇİLE DE MÜLTECİLER.!

İYİ Haftalar…

Türkiye’nin ekonomik krizin yanı sıra karşı karşıya kaldığı bir diğer sorunda MÜLTECİLER. Yüzlerce, binlerce kez “Ülkemizde Mülteci İstemiyoruz” diye dile getirsek de hep göz ardı edildi. Üstüne üstlük dalga geçer gibi de vatandaşlık verildi. Geçtiğimiz günlerde ilimizde sanayi esnafına Suriyeliler tarafından yapılan saldırıyı gördük. Daha önceleri de bu tarz saldırıları ülke genelinde gördük, duyduk. Ancak artık bardak doldu, taşıyor. Siyasiler, bürokratlar, yetkililer artık taşın altına elini koymalı. Biz birçok sorun ile boğuşurken bir de Suriyelilerin kini, öfkesi ile boğuşamayız. Eyüp’te dilenip Selimiye’de sadaka verir gibiyiz.

AKBELEN… Muğla Milas’taki Akbelen Ormanı’nda kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmaları için ağaçların kesilmesine tepkiler gün be gün artıyor. Pek çok hayvan ve bitki türüne ev sahipliği yapan, yaşlı ve doğal bir kızılçam ormanı olan 780 dönümlük Akbelen Ormanı’nda, gerçekleştirilen ağaç kıyımına yürek dayanmıyor. Geleceğimiz yok ediliyor. Arkası da gelecek gibi.

Fındık hasadına sayılı günler kaldı. Her şeye zam gelirken halen fındık fiyatıyla ilgili hükümetten bir ses ve açıklama yok. Üreticinin dört gözle beklediği fındık fiyatını açıklamak için daha neyi bekliyorsunuz? Geçen seneden bu yana iğneden ipliğe, yakıttan ekmeğe kadar her şeye, yüzde yüzün çok üstünde zam yapıldı. Umarım emeklilere yapılan zam oyunu fındık üreticisine de yapılmaz.

Giresunspor, sezon öncesi kamp çalışmalarını Bolu’da tamamladı. Ekibimiz Giresun’a dönüş yaparak tesislerde çalışmalarını sürdürecek. Ligin ilk haftasında evimiz de oynayacağız. Güzel bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Gençlerimize destek olmak için stadı doldurmalıyız.
Bulancakspor’da transferde hızlı günler başladı. Teknik Direktör Mustafa Adam ile devam kararı alan kırmızı-beyazlı ekibimiz şuana kadar kadrosuna Ömercan, Murat, Furkan, Beykay ve Onur’u dahil etti. Bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Bölgesel Amatör Lig temsilcimizin önümüz de ki günlerde de yeni transfer haberlerini duyacağız.
Bulancak Diamond Bilardo Salonu’nda Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Şampiyonası düzenlendi. İlçemiz de bu tür organizasyonlar olması çok önemli.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4493’üncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL