Bulancak

BATEM’den Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Çalışması

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi” kapsamında Şubat ayı etkinliğini tamamladı.

BATEM’den Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Çalışması

Öğrencilerin sahip oldukları millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla MEB tarafından başlatılan ”Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor” projesi ile gerçek hayatta iş başı eğitimleriyle mesleki becerilerin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Okul Müdürü Turgut HACINOĞMANOĞLU: “Okulumuz bünyesinde bulunan meslek dallarındaki öğrenci ve öğretmenlerimizle 24/02/2022 Perşembe günü ihtiyaç sahibi ailemizle buluştuk. Ziyaret öncesinde keşiflerde bulunarak gerekli bakım, onarım ve tadilat gerektiren durumları tespit ettik. Keşif sonrasında gerekli malzemeleri temin ederek ekibimizle aileyi tekrar ziyaret ettik. Öğrenci ve öğretmenlerimizle değerli ailemizin gereken tüm bakım ve onarım işlemlerini el birliğiyle tamamladık. Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanları öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar ailemizi memnun etti. ‘Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ anlayışıyla yaptığımız proje çalışmasıyla öğrencilerimizde yardımlaşma bilincini geliştirerek farkındalık oluşturduk ve ailelerimizle bütünleşerek samimi bir ortam oluşturduk. Projeyi yürüten Müdür yardımcımız Arzu YAVUZ’a, şubat ayı çalışmalarına katılan İsmail KARADENİZ, Faruk ERGÜNER ve Mehmet İBALAK hocalarımıza ve öğrencilerimize, bizi evine kabul eden velimize teşekkür ediyor bu farkındalık çalışmasının faydalı olacağına inandığımı ifade etmek istiyorum. İlerleyen zamanlarda devam edecek olan projede imkânları olmayan ve desteğe ihtiyaç duyan ailelerimizi tespit ederek yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL