Bulancak eğitim

BATEM Robot Takımlarına TEKNOFEST 2022 Özel Sunum Ödülü

14. Uluslararası MEB Robot Yarışmalarında “Çizgi izleyen ileri seviye ve Mini sumo kategorilerinde 2 tane 2.lik” elde eden Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi robot takımları TEKNOFEST 2022 finallerinde Samsun’a sunum yapmak üzere davet edildiler.

BATEM Robot Takımlarına TEKNOFEST 2022 Özel Sunum Ödülü

Robotik yarışmalar kategorisinde katılımcı olan Model S2 ve Model S2 robot takımlarımız sunumlarını halka açık ve jüri üyeleri önünde gerçekleştirdiler.
Konu ile ilgili Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan açıklamada;
“İlçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ederek göğsümüzü kabartan öğrencilerimiz Ertuğrul Çetin, Batuhan Bal, Onur ŞARDAĞ, Fahrettin Yiğit Akçay ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK’ın sunumu beğeni toplayarak “TEKNOFEST 2022 Karadeniz Jüri Özel Sunum Ödülü”ne layık görüldü. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK ‘ı tebrik ederiz.
Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK hocamızı tebrik ediyor tekraren yaşattıkları TEKNOFEST başarısı için kendileri ile gurur duyuyoruz. Okulumuz, ilçemiz ve ilimiz adına hayırlı olsun.
İlgi ve desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ünal KOÇ’a, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul TOSUNOĞLU ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel BULUT’a ve Belediye Başkanımız Sayın Recep YAKAR’a şükranlarımı sunar çalışmalarımızı destekleyen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, kurum, kuruluş, STK, meslektaş, öğrenci, hemşehri ve dostlarımıza, haber ve duyurularımızı yayınlayan basınımıza BATEM ailesi adına teşekkür eder saygılar sunarım.” İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL