SonDakika Spor

Basketbol A Erkek Milli Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri İçin Sahada

A Erkek Milli Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki ilk maçında 25 Kasım Perşembe günü deplasmanda Belarus ile karşılaşacak. Ay-yıldızlıların Belarus ile oynayacağı müsabaka TSİ 19.30’da başlayacak. Organizasyonda B Grubu’nda..

Basketbol A Erkek Milli Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri İçin Sahada

A Erkek Milli Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki ilk maçında 25 Kasım Perşembe günü deplasmanda Belarus ile karşılaşacak.
Ay-yıldızlıların Belarus ile oynayacağı müsabaka TSİ 19.30’da başlayacak.
Organizasyonda B Grubu’nda yer alan A Erkek Milli Takımı; Belarus, Büyük Britanya ve Yunanistan ile karşı karşıya gelecek.

Milliler gruptaki ikinci maçında 28 Kasım Pazar günü İstanbul’da Büyük Britanya’yı konuk edecek. Millilerimizin Sinan Erdem Spor Salonu’nda Büyük Britanya ile oynayacağı müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve NTV’den canlı olarak basketbolseverlerle buluşacak.

FIBA’nın açıkladığı formata göre gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Takımlar, ilk grup aşamasında topladığı puanları bir üst turdaki gruplara taşıyacak. Millilerimiz grupta ilk üç sırayı alması halinde A Grubu’nu ilk üç sırada tamamlayan ekipler ile eşleşecek. İkinci turdaki gruplarında ilk üç sırayı alan 12 ekip ise FIBA 2023 Dünya Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL