Güncel

Başkan Yüksel’den Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti Giresun Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile YÜKSEL, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177.yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yüksel’den Polis Haftası Mesajı

Başkan Yüksel, Her türlü iç ve dış tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan yerine getiren, suç ve suçlularla hızlı ve etkin olarak mücadele eden emniyet teşkilatının kendi içinde meydana gelen olumsuzluklarla da aynı şekilde mücadele ettiğini belirtti.

Başkan Yüksel, “ Polis teşkilatımız, sağlanan çağa uygun ve etkili teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiş bulunmaktadır. Polisimiz bu özelliğiyle milletin huzuruna ve ülkemizin güvenliğine yönelik çok boyutlu saldırıları başarıyla bertaraf etmiştir. Üstün başarı ve fedakârlık ile görev yapan Emniyet Teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet ve saygıyla, gazi olanları minnetle anıyor, başarılı çalışmalar, sağlık ve esenlikler diliyorum ” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL