Güncel

Başkan Yardımcısı Yüksel, Gazeteciler Gününü Kutladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yardımcısı Yüksel, Gazeteciler Gününü Kutladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığına değinerek, “Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan basın mensupları, zaman zaman hiçte kolay olmayan şartlarda görevlerini yerine getiriyor. Halkın haber alma özgürlüğünü yerine getiren basın mensupları kamu görevi yapmaktadır. Gazetecilerimiz, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Ekonomik anlamda da zorluklar yaşamaktadırlar. Bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmektedir” dedi.
Yüksel mesajında şu ifadelere yer verdi; ” Dünyada neler olup bittiğini vatandaşlarımıza aktararak bilgilenmesini sağlayan gazeteciler, bir nevi toplumun gözü kulağı niteliğindedir. Bu anlamda; gazetecilerimiz toplumsal bilinci ve kamu yararını gözetip, uzun çalışma saatlerini, zorlu çalışma koşullarını önemsemeden fedakarca çalışan ve dünyanın dört bir yanındaki gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcamaktadır. Bu vesileyle gazetecilerin özgür görevlerini yapmalarını dillerken, Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın çalışanlarını ise saygıyla anıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL