Güncel

Başkan Yakar’dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım Eli!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Başkan Yakar’dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım Eli!

Bulancak’ta bulunan okullara ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşabilmek adına afişler astırarak çalışma başlatan Başkan Yakar, her ayın 15’inde öğrenciler tarafından büyük ilgi gören Çay-Tost ikramının yanında, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına da cevap verdiklerine dikkat çekti. Öğrencilere; Kırtasiye, eşofman, bot, mont v.b. ihtiyaçlarının karşılanması noktasında desteklerinin devam ettiğini belirten Başkan Yakar, “Yine Üniversite öğrencileri başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi tüm öğrencilerimize yol ve okul masrafları için maddi destekte sağlıyoruz” dedi.

Başkan Yakar, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Hayri Şen’in tespitini yaptığı 20 öğrenci için müracaat etmesi üzerine okula ziyarette bulunan Başkan Yakar, rehber öğretmen Şen’den bilgi alarak, yaptığı başarılı analiz ve çalışma için teşekkür ederek, öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Başkan Yakar, “Hem belediye olarak hem de şahıs olarak her zaman ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Okullarımızda eğitim gören ve gerçekten ihtiyacı sahibi olan öğrencilerimize ulaşabilmek adına yaptığımız çalışma sonrası bize dönen ve gerçek ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize yardım etme imkanı sağlayan öğretmenimiz Hayri Şen’e ve okul idaresine ayrıca teşekkür ederim. Benzeri çalışmaları diğer okullarımızdan da bekliyoruz” dedi.

Ziyarette Başkan Yakar’ı Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, Müdür Yardımcısı Şefik Elikara ve Elektronik Öğretmeni Erkan Kaşık karşıladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL