Bulancak

Başkan Yakar’dan, “Depremzede kardeşlerimize sahip çıkalım” çağrısı

Bulancak belediyesi, 11 ilde yaşanan asrın afetinin ardından tüm gücüyle ve Bulancak halkının destekleriyle birlikte deprem bölgesine koşmuştu. Deprem yardımları devam ederken, evi yıkılan depremzedelere de kucak açan Bulancak, deprem bölgesinden ilçemize gelen 207 ailede toplam 909 depremzedeyi ilçemizde ağırlıyor. Gelmeye devam eden ailelerle sayının daha da artması bekleniyor.

Başkan Yakar’dan, “Depremzede kardeşlerimize sahip çıkalım” çağrısı

Gerek Bulancak Kaymakamlığımız ve Belediye imkanlarımızla, gerekse vatandaşlarımızın destekleriyle depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları giderilirken ev ve barınma ihtiyaçları da karşılanıyor.

“Haydi Bulancak Depremzede Kardeşlerine Sahip Çık”

Konu hakkında açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak halkına çağrıda bulunarak şunları söyledi, “Çok büyük bir afet yaşadık. Ülkemizde yaşanan asrın afetinin yaralarını sarmak için devletimiz, milletimiz el ele çalışıyor. Depremin olduğu gün hemen organize olarak ekiplerimizi deprem bölgesine yolladık. Şimdide 909 depremzede kardeşimizi ilçemizde misafir ediyoruz. Belediye olarak elimizden geldiği kadar bu kardeşlerimizin yardımına yetişmeye çalışıyoruz. Bulancak halkına çağrım imkanı ölçüsünde tüm vatandaşlarımızın bu kardeşlerimizi kardeş aile kabul ederek destek vermesidir. Bugün onlara yarın bize! Bu zor günlerde kenetlenerek sıkıntıları aşacağız. Depremzede misafirlerimize yardımcı olmak, evlerini açmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemize başvurmalarını rica ediyorum. Bulancak halkının misafirperverliğini göstereceğimize inanıyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL