Bulancak

Başkan Yakar, Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Başkan Yakar, Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ile birlikte Ankara’da temas ve ziyaretlerde bulunan Başkan Yakar, ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, Bulancak’a yapılacak hizmet ve yatırımlar konularında destek isteyerek istişarelerde bulundular.

Ziyarete Milletvekilleri; Nazım Elmas ve  Ali Temür’de Başkan Yakar’a eşlik ettiler.

Ziyaretin son derece olumlu ve samimi bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden Başkan Yakar, “Sayın Bakanımıza kabinedeki görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bizi kabullerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Yakar, ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak bey ile ilçemizde yapımı gerçekleşecek olan Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Salonu Başta olmak üzere birçok yatırım ve projemiz için görüşeceğiz ve yine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ile ilçemizde yapacağımız çalışmalarla ilgili görüşmelerde bulunacağız” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL