Siyaset

Başkan Uzunalioğlu; “Tüm Üyelerimizi Sandığa Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum”

CHP Giresun İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu,  28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimleri’nde üyeleri oy vermeye, demokrasiye ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Başkan Uzunalioğlu; “Tüm Üyelerimizi Sandığa Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum”

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Uzunalioğlu; “Bu seçim sürecinde maalesef montaj videolar düzenlendi, yalan afişler hazırlatıldı, milyonlarının gözünün içine bakarak yalanlar söylendi. Bize terörist ve terörle işbirliği yalanı atanlar önce kendilerine bakacak. Kim T.C. tabelalarını kaldırdı, Kim milliyetçiliğin her türlüsünü ayaklar altına aldım dedi, Kim megri megri diye konser verdi, Kim Habur da sınır kapısında çadır mahkemeleri kurdu, kim Oslo ve Dolmabahçe de terör örgütleri ile görüşmeler düzenledi, kim terör örgütü liderine sayın diye hitap etti, o malum parti ve terör artıkları kimlerin listelerinden girdi? FETÖ liderine kim milyonların önünde “sıla hasreti çekenleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Terörün de teröristin de Allah belasını versin. Terör ile asla katiyen bir bağımız yok, olamaz da. Bu ülkenin vicdanlı ve sağduyulu tüm yurttaşlarının oyuna talibiz. KAZANACAĞIZ ve bu ülkeye huzuru, bolluğu, sevgiyi ve adaleti getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL