Yerel

Başkan Uzunalioğlu; “Teşekkürler Giresun”

CHP Giresun İl Başkanı Av.Gültekin Uzunalioğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cuma günü şehrimize, ilçelerimize ve belediyelerimize yaptığı ziyaretlerde gösterilen coşkulu karşılamalarından, ilgilerinden ve sevgilerinden dolayı Giresun halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Uzunalioğlu; “Teşekkürler Giresun”

İl Başkanı Uzunalioğlu sözlerine şöyle devam etti; “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile şehrimize gelen CHP Genel Başkan Yardımcımız Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun bu ziyaret gezisi boyunca bizleri yalnız bırakmamıştır. İstanbul’dan bir çok Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimizde bu ziyaretlerde bizim yanımızda olmuşlardır. Ziyaretleri ile bizlere güç veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcımız Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun ve gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.
Sayın Ekrem İmamoğlu’na gösterilen coşku ve ilgi adeta sevgi seline dönüşmüştür. Giresun’da halkımızın gösterdiği sevgiye layık olmaya çalışacağız.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde ilk Genel seçimde AKP’yi iktidardan göndereceğiz ve Türkiye’nin yüzünü güldüreceğiz.
Bu ziyaretler sırasında gösterilen coşkulu karşılamalarından, ilgilerinden ve sevgilerinden dolayı tekrar Giresun halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 14 Mayıs’ tan sonra Giresun’umuz ve Türkiye’miz için her şey çok güzel olacak.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL