Güncel Yerel

Başkan Tatlı, Aksa İle Bir Araya Geldi

Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir, Çoruh-Edaş Giresun İl Müdürü Özkan Kara ile birlikte Giresun Valiliği’nde bir araya geldiler.

Başkan Tatlı, Aksa İle Bir Araya Geldi

İlçelerden gelen taleplerin değerlendirilmesi,  yaşanan elektrik sorunlarının çözümü ve yatırım programları hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, İlçe Teşkilatlarıyla ve ilçelerin köy ve muhtarlarıyla toplantılar devamlı düzenlediklerini, bu toplantılar neticesinde AKSA kurumunun yetkilileriyle bir araya geldiklerini, ilçe başkanlarımızın düzenlediği raporlar doğrultusunda sorunların çözümü konusunda yol kat ettiklerini bildirdi.

Giresun’un gelişimi ve sorunlarının giderilmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirten İl Başkanı, hemşerilerimiz emin olsun ki; vatandaşlarımızın refahı, ilimizin gelişimi için sık sık hem ilçe teşkilatlarıyla hem de muhtarlarla istişarelerde bulunup, gerekli hizmetin ve yatırımın gelmesi için devlet yada AKSA gibi özel kurumlarımızla toplantılar yaptıklarını belirtti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Giresun Valisi Enver Ünlü’ye, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir ve AKSA Birim Başkanlarına ve yardımcılarına teşekkür ediyorum diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL