Güncel

Başkan Sıbıç; “Hepimiz Birer Engelli Adayıyız”

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Sıbıç; “Hepimiz Birer Engelli Adayıyız”

Engelli yurttaşlarla dayanışma içinde olduklarını belirterek, “iktidarımızda tüm sorunlarını çözeceğiz” diyen Başkan Sıbıç;

“Her zaman olduğu gibi bundan sonra da engelli yurttaşlarla dayanışma içinde olacaklarını ifade ederek, “6 ay sonra iktidara geldiğimizde engelli yurttaşlarımızın eğitim, sağlık, istihdam gibi anayasal tüm haklarını gözeteceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sıbıç, derin ekonomik krizden engelli yurttaşların çok daha yorulduğuna dikkat çekerek, şunları aktardı: “Biz her daim engelli yurttaşlarımızla dayanışma içimdeyiz. Zorluklarını biliyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız, empati yapıyoruz ve onlar için neler yapmamız gerektiğinin farkındayız. Ülkemizin tüm sorunlarının çözümüne, dolayısıyla engelli yurttaşlarımızın da sorunlarının çözümüne yönelik de projelerimiz hazır. Eğitim, sağlık, istihdam, barınma, ulaşım gibi sorunlarını tümüyle çözerek, rahat bir yaşam sürmelerini sağlayacağız. Kısacası anayasal haklarına kavuşturacağız.

Engelli dernekleriyle işbirliği içinde olup, taleplerine göre destek vereceğiz. Evde bakım ve ekonomik sorunlarını insan hakları temelli projelerle çözeceğiz.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL